Mit jófejkedtek a prezisek?

2013.12.08. 06:42

Pál Zsombor

Mit kezdjen ezzel a fagyos vasárnappal? Mondjuk nézzen videókat a Stretchről, a két magyar bezzeg-startup, a Prezi és a Ustream közös menedzsment-konferenciájáról!

A Stretch csütörtökön és pénteken zajlott a budapesti Urániában, egy rakás külföldi (főleg amerikai -- itt a program) előadóval. Ahogy az a Prezi és a Ustream környékén lenni szokott, a szervezők sportot űztek a jófejségből: nem csak beengedtek száz diákot ingyér' az egyébként is elég áramvonalasan árazott konferenciára, de két hétig bárki vissza is nézheti az egész cuccot videón ezen a linken.

Van, ahol még egyben vannak több órás blokkok és kicsit keresgélni kell, hogy mi merre van bennük, a már bejelölt részletek közül a résztvevők tippjei alapján különösen Michael Lopp Non-intuitive strategies for success és Francois Mazoudier Does your team fit? című előadását ajánljuk.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://forbes.blog.hu/api/trackback/id/tr15680395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shopping 2013.12.08. 18:11:59

Flash ? Bazmeg
2013 a dátum
süti beállítások módosítása