Milyen a jó milliárdos?

2015.11.16. 10:32

Zsiborás Gergő

224579.jpgMert bizony van olyan is. Az idei évben nemcsak a vagyonukat vizsgáltuk a 33 leggazdagabb magyarnak, hanem életútjukon, cégeiken keresztül öt másik szempont alapján is mértük őket.

A jó milliárdos útja a sikerig transzparens, lehetőleg csak a saját erejére támaszkodva érte el, amit elért, innovatív, követi az újdonságokat, és hatékonyan gazdálkodik azzal, ami van. Első ránézésre is szembetűnő volt, hogy a magyar milliárdosok között kevesebb a self-made típusú vállalkozó, legalább is az első tízet nézve, e tekintetben a régióhoz képest is van mit bepótolnunk. A másik fontos mutató, amiben van mit javulni a transzparencia. 

Az összevetés arra is alkalmas, hogy a milliárdosainkat egymáshoz mérjük. A lapban mind a 33-uknál ott vannak a kis hatszögek (vagy ahogy a munka közben mi elkereszteltük őket: a pókhálók), de most megmutatjuk a Top 10-et ízelítőnek! 
10_lista.jpgForrás: Forbes

Előfizetnél? Nézd meg rendkívül kedvezményes ajánlatainkat a forbes.hu oldalon!

Szólj hozzá!

Címkék: lista pénz Demján Sándor Csányi Sándor Forbes Bige László Gattyán György milliáros

A bejegyzés trackback címe:

https://forbes.blog.hu/api/trackback/id/tr378081936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása