Bárdos: Ezt a Magyarországot nagyon szeretem

2013.11.07. 09:42

Forbes

Megkértük Bárdos Andrást, hogy olvassa el az első számunkat és írjon róla. Itt az eredmény.

bardos-a(320x180).png"Az a jó Magyarországban, hogy nem csak rosszkedv, meg sikertelenség, meg sorban ülés az orvosi rendelőben, meg zsúfolt busz, meg dugó, meg ároktői banda. És nem csak útfelbontás, meg fél évszázadig épülő metró, meg mélyszegénység, meg cigány putri.

Magyarország a sok esti fény is, meg a világ legjobb mulató negyede is. Meg Európa legklasszabb tava, meg a sok napsütés is. Ez is Magyarország.

És most már Magyarország az a szó is, hogy start up. Meg a leveses fiúk. És a prezis srácok. És, igen, a Borkonyha is. És Felcsuti és Jaksity is. És egy kicsit Magyarország Váradi József, meg a Wizz Air is.

És ezt a Magyarországot, ezt a borkonyhás, startupos, prezis Magyarországot nagyon szeretem.

Ez a Magyarország, és amit nagyon szeretek, benne van az új magyar Forbesban.

Úgyhogy az új magyar Forbes számíthat rám.

Egy olvasó már van."

(Kép: Hír24)

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://forbes.blog.hu/api/trackback/id/tr795618194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Étteremkritikus · http://legjobbetterem.blog.hu 2013.11.07. 16:21:24

A Borkonyha tényleg nagyon jó, csak kissé elszaladtak az áraik a nyitáshoz képest. Mondjuk ahol annyi turista van, ott bármennyit elkérhet egy jó étterem.
süti beállítások módosítása